TŰZJELZŐ RENDSZEREK

Kínálatunkban kizárólag a legfejlettebb technológiát alkalmazó vezeték nélküli tűzjelző eszközök találhatóak meg, amelyek maximális biztonságot nyújtanak a tűz elleni védekezés minden területén. Rendszereink között megtalálja a lakossági felhasználástól egészen a nagyméretű ipari alkalmazásokig bezárólag az igényeinek legmegfelelőbb megoldásokat.

Gyártmányaink felhasználhatóak önálló rendszerként, vagy hagyományos vezetékes rendszerek kiegészítésére, de könnyedén integrálható rendszerünkbe bármilyen vonali vagy aspirációs érzékelő, továbbá ezen eszközök egyszerűen kapcsolhatók vezeték nélkül hagyományos rendszerekhez is.


További részletek

HŐ- ÉS FÜSTELVEZETŐ RENDSZEREK

Gyártmányaink hő- és füstelvezető rendszer vezérlő eszközként is tanúsítva vannak, így már vezeték nélkül is megoldható egy komplex hő- és füstelvezető rendszer kiépítése. A tűzjelző rendszereink kézi jelzésadójához hasonlóan a hő- és füstelvezető jelzésadóink is teljesen vezeték nélküliek, így egyszerűen elhelyezhetőek az épület bármely pontján. Az ajtókat, ablakokat, kupolákat mozgató motorokat a szintén vezeték nélküli periféria vezérlőink képesek vezérelni, a motorok működtetéséhez szükséges 12/24V-os tápellátást pedig maga a periféria vezérlő eszköz biztosítja. A rendszer kombinálható vezeték nélküli tűzjelző rendszerrel is, ebben az esetben a tűzjelzőközpont és a hő- és füstelvezető központ egyazon eszköz, azonban a vezeték nélküli hő- és füstelvezető rendszer felhasználható önállóan vagy hagyományos tűzjelző rendszer kiegészítéseképpen is. Hő- és füstelvezető rendszerünk füstérzékelő-, hősebesség/maximum-, kézi jelzésadó-, vagy valamilyen más vezérlés általi indítási lehetőséggel is rendelkezik.


További részletek

OLTÁSVEZÉRLŐ RENDSZEREK

Gyártmányaink oltórendszer vezérlő eszközként is tanúsítva vannak, így már vezeték nélkül is megoldható egy komplex oltórendszer kiépítése (pl. DSPA, Firepro vagy más típusú oltópatronok alkalmazása esetén). Az oltást biztosító eszközök (oltópatronok) bárhova elhelyezhetőek, mivel az indító jelet periféria vezérlőinktől kapják meg, ami vezeték nélkül kommunikál az oltórendszer központjával, ami szintén az általunk gyártott és forgalmazott gyűjtőközpont. A rendszer kombinálható vezeték nélküli tűzjelző rendszerrel is, ebben az esetben a tűzjelzőközpont és az oltóközpont egyazon eszköz, azonban a vezeték nélküli oltórendszer felhasználható önállóan vagy hagyományos tűzjelző rendszer kiegészítéseképpen is.  Oltásvezérlő rendszerünk rendelkezik füstérzékelő-, hősebesség/maximum-, kézi jelzésadó-, vagy valamilyen más vezérlés általi indítási lehetőséggel is. Termékeink között megtalálható továbbá vezeték nélküli oltásindítás jelző tábla és vészleállító is.


További részletek

ÉPÜLET FELÜGYELETI RENDSZEREK

A Defenzor rendszerek nem csak egymással, de más épületgépészeti épületfelügyeleti eszközökkel is képesek vezeték nélkül kommunikálni. Termékeink bármilyen épületfelügyeleti rendszerbe beintegrálhatóak. Az integráció alapszinten azt jelenti, hogy az egyik rendszerben bekövetkező esemény valamilyen válasz-reakciót generál egy másik rendszerben.

Rendszerünk a teljesség igénye nélkül az alábbi funkciókat képes ellátni vezeték nélkül:

 • Tűzjelző rendszer
 • Behatolásjelző rendszer
 • Hő- és füstelvezető rendszer
 • Elektromos berendezések vezérlése
 • Lift vészvezérlés
 • Oltó rendszer vezérlés
 • Fagyás érzékelés
 • Nedvesség érzékelés
 • Hűtés-fűtés vezérlés
 • Stb.

Minden funkció számítógépes grafikus térképes megjelenítéssel és vezérléssel is rendelkezik.


További részletek

TELEPHELY FELÜGYELETI RENDSZEREK

Rendszereink komplexen képesek nem csak egymással, de más épületgépészeti épületfelügyeleti eszközökkel is vezeték nélkül kommunikálni, nem csak épületen belül, hanem akár telephely, gyár vagy városi méretű közegben is.

Eszközeink számos felhasználási lehetőségei mellett az alábbi funkciókat képesek ellátni vezeték nélkül:

 • Tűzjelző rendszer
 • Behatolásjelző rendszer
 • Hő- és füstelvezető rendszer
 • Elektromos berendezések vezérlése
 • Lift vészvezérlés
 • Oltó rendszer vezérlés
 • Fagyás érzékelés
 • Nedvesség érzékelés
 • Hűtés-fűtés vezérlés
 • Stb.

Minden funkció számítógépes grafikus térképes megjelenítéssel és vezérléssel is rendelkezik.


További részletek

EGYEDI FEJLESZTÉSEK

Vállaljuk egyedi, speciális igények teljesítését az élet- és vagyonvédelem bármely területén új eszközök előállításával, azok funkcióinak kívánság szerinti módosításával, illetve egyedi elektronikai eszközök kifejlesztésével, a legmodernebb rádiós technológia alkalmazásának biztosításával. Gyártmányainknak az évek alatt számos alkalmazási módja akadt, pl. számítógépről kezelhető vezeték nélküli fűtésvezérlő és kiértékelő egységként, vagy számítógépről irányítható vezeték nélküli vezérlő és beavatkozó egységként.


További részletek

RÁDIÓS ÁTJELZŐ / TÁVFELÜGYELET

Legyen szó akár távfelügyeleti átjelzésről, vagy épületen-, telephelyen-, városon belüli vagy kívüli kommunikációról, rádiós eszközeink között biztosan megtalálja az Önnek leginkább megfelelőt. Hosszútávú adóinkkal akár 150km-es távolságról is továbbíthat jelzéseket, információkat, így akár városi vagy még nagyobb méretűvé is bővíthető egy Defenzor alapú multifunkciós rendszer.


További részletek

Miért mi?

Teljes mértékben magyar fejlesztésű és gyártású termékek

A fenntartása és karbantartása nem jelent többletköltséget egyvezetékes rendszerhez képest

36 hónap teljes körű garancia minden termékre (5 évre kiterjeszthető)

Cégünk ISO és NATO-AQAP megfelelőséggel is rendelkezik

25 év tapasztalat a vezeték nélküli tűz- és behatolásjelző rendszerek területén

Minden termékünk tanúsított és hatóságilag elfogadott (MSZ EN 54-25)

A minimális telepítési idő miatt rendkívül kedvező ár-érték arány és versenyképes árak a vezetékes rendszerekhez képest

Termékeink nem csak tűzjelző, de hő- és füstelvezető és oltásvezérlő rendszerként is tanúsítva vannak

Termékeinkről

Minimum 6 éves elem élettartam hagyományos elemekkel

Nem szükséges vezetékes összeköttetés

Nincsenek bontási és utólagos helyreállítási költségek

Esztétikusabb kivitelezés a kábelek hiányából kifolyólag

Percek alatt elvégezhető az eszköztelepítés vagy utólagos áthelyezés

Kiemelkedően magas hatótáv és kapcsolati stabilitás

Multifunkcionálisan használható rendszerek (all-in-one)

Rádiós tesztelési és karbantartási lehetőség